Persbericht

Informatiebijeenkomsten over de bouw van de PALLAS-reactor

17 oktober 2024

Op donderdag 31 oktober en op dinsdag 5 november organiseert NRG PALLAS informatiebijeenkomsten over de bouw van de PALLAS-reactor. In de afgelopen jaren zijn alle voorbereidende werkzaamheden gedaan ten behoeve van de realisatie van de PALLAS-reactor op de Energy & Health Campus (EHC) in Petten. Binnenkort start de Spaanse aannemer FCC met de bouw van de PALLAS-reactor en worden de bouwwerkzaamheden voortgezet. Wij geven u graag een inkijkje in de planning van de werkzaamheden voor de komende twee jaar en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

De komst van de PALLAS-reactor is belangrijk voor veel patiënten met levensbedreigende ziekten, zoals kanker en hart- en vaatziekten. Met de bouw van de nieuwe reactor kunnen meer dan 30.000 patiënten per dag weer tientallen jaren worden geholpen. De PALLAS-reactor zal ook bijdragen aan onderzoek naar een CO2-vrije energievoorziening. Aan de hand van de expositie vertellen onze experts u graag meer over de ontwikkelingen van de bouw en gaan graag met u in gesprek over de activiteiten die plaats gaan vinden de komende 2 jaar.

Onze experts zijn aanwezig op 31 oktober en 5 november van 19.30-21.00 in het Kerkje, bezoekerscentrum PALLAS, Plein 1945, 27 in Petten. Op beide avonden wordt dezelfde informatie verstrekt, u kunt zich door hier te klikken aanmelden voor één van de avonden.

Meer weten?

Neem voor alle mediavragen contact op met:

Cora Blankendaal 2 Pallas 2023

Cora Blankendaal